Reparatie & Onderhoud

Onderhoud en reparatie van uw auto!

✔  Gespecialiseerd in Suzuki ✔  Persoonlijke benadering ✔  Eerlijke service tegen een betaalbare prijs ✔  Verzekerd van vakkundig onderhoud of reparaties ✔  Gecertificeerde monteurs

Standaard jaarlijks onderhoud. Al vanaf € 189,- incl. 1 jaar pechhulp

of gecombineerd met de apk vanaf € 209,- incl. 1 jaar pechhulp

Maak online uw afspraak of bel 010-458 90 36

Bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt (al vanaf €189 inclusief 1 jaar pechhulp) controleren wij uw auto op meer dan 32 punten. We controleren de banden, uitlaat, schokdempers, remmen, accu, verlichting en de motor van de auto, net als de filters en ruitenwissers. Vullen vloeistoffen bij en we vervangen de olie en het oliefilter.

De kosten van het onderhoud/reparatie zal afhangen van het merk-, type auto en het bouwjaar van de auto. Wanneer een auto op leeftijd begint te raken, is het soms beter voor de portemonnee om goedkopere vervangende onderdelen of ruilonderdelen te gebruiken. Zelfs gebruikte onderdelen behoren tot de mogelijkheden. Wij informeren u graag over deze mogelijkheden en adviseren u graag!

 

Ook kunt u bij ons terecht voor:

Zomercheck, wintercheck, accu controle, storingen uitlezen, airco vullen, aircocheck, airco reiniging, bandenwissel (evt met opslag)

 

Waarom onderhoud & reparaties bij AutoVerhoeve?

In de moderne werkplaats van Autobedrijf AutoVerhoeve wordt u geadviseerd en geholpen door een team van ervaren en vakkundige monteurs. Wij werken vanuit één doel: u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Daarvoor gebruiken wij geavanceerde testapparatuur. Op die manier kunnen wij u de kwaliteit en veiligheid garanderen die u van ons verwacht. Alle TOPMerkspecialisten zijn in het bezit van de technische- en onderhoudsgegevens van auto’s en zijn gespecialiseerd in het merk Suzuki . Wij beschikken over originele onderdelen, waarbij het onderhoud altijd conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt, tenzij u anders aangeeft.

 

Reparatie & onderhoud voor alle merken en modellen

Uiteraard kunt u ook voor onderhoud, reparatie, en APK aan een ander merk auto bij Autobedrijf AutoVerhoeve terecht. De testapparatuur is geschikt voor nagenoeg alle merken en van alle merken kunnen we de technische informatie verkrijgen. Alle monteurs worden niet alleen bij de importeur voor één merk opgeleid, maar zijn “allround”, waardoor een breed kennisniveau aanwezig is. Alle handelingen vinden plaats op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform de BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

010-4589036 receptie@auto-verhoeve.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 010-4589036

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×